Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για στεροειδή για την παχιά απώλεια

επιχείρηση Νέα
στεροειδή για την παχιά απώλεια
τα τελευταία νέα της εταιρείας για στεροειδή για την παχιά απώλεια

Στεροειδή για την παχιά απώλεια

Steroids For Fat Loss

Στεροειδή για την παχιά απώλεια

 

Μια πολύ κοινή ερώτηση ένας από τον πιό κοινό όλοι ποια είναι τα καλύτερα παχιά στεροειδή απώλειας; Ενώ στην αλήθεια μπορούμε ακριβώς να πούμε σχεδόν όλα τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να οδηγήσουν σε μια μείωση του λίπους σωμάτων είναι εκεί πράκτορες που είναι σίγουρα τα καλύτερα παχιά στεροειδή απώλειας όλα. Δεδομένου ότι υπάρχουν στεροειδή που είναι ικανώτερα να εκπληρώσουν αυτόν τον σκοπό υπάρχει επίσης ένας πλήθος άλλων συνήθως χρησιμοποιημένων πρακτόρων που μπερδεύονται συχνά με τα αναβολικά στεροειδή όταν στην αλήθεια εμπίπτουν στις διαφορετικές κατηγορίες. Ενώ αυτοί οι άλλοι πράκτορες στην πραγματικότητα οδηγούν στη μείωση λίπους σωμάτων και μπορούν πράγματι να τοποθετηθούν στην απόδοση που ενισχύει την κατηγορία, πολλοί από τους δεν είναι μέλη της steroidal οικογένειας.


Τα καλύτερα παχιά στεροειδή απώλειας:


Δεδομένου ότι αναφέρεται στην καθαρή μείωση λίπους σωμάτων εάν επρόκειτο να απαριθμήσουμε τα απόλυτα καλύτερα παχιά στεροειδή απώλειας ο κατάλογος θα άρχιζε αναμφισβήτητα με Trenbolone. Το Trenbolone ως ισχυρό κτήριο μυών, αυξανόμενος και σκληραίνοντας πράκτορας δύναμης έχει αποδειχθεί επίσης για να κατέχει τις παχιές ιδιότητες μείωσης. Με έναν τρόπο διασταυρώσεων κυκλικής κυκλοφορίας τα περισσότερα αναβολικά αρρενογόνα στεροειδή κατέχουν αυτό το γνώρισμα σε έναν βαθμό με την αύξηση του αδύνατου ιστού μειώνουμε αναπόφευκτα το συνολικό ποσοστό του λίπους σωμάτων που φέρνουμε. Ακόμα κι έτσι, τα στεροειδή όπως Trenbolone έχουν αποδειχθεί για να μειώσουν πραγματικά το αποθηκευμένο λίπος σωμάτων αυξάνοντας τον αδύνατο ιστό, που οδηγεί στην ευχαρίστηση του συνόλου του λίπους εναντίον του αδύνατου ιστού, συνδεμένος με τις πραγματικές λιποβόρες ιδιότητες, αυτό κάνει Tren λίγο πολύ το βασιλιά αυτής της κατηγορίας όταν εξετάζουμε τα ποσοστά in-which χειρίζεται και τις δύο διαδικασίες. Πέρα από Tren, άλλα να καλά-αξίζουν παχιά στεροειδή απώλειας θα περιελάμβαναν:

  • Winstrol
  • Primobolan
  • Anavar
  • Masteron
  • Ισορροπία


Ενώ αυτοί είναι ο συνηθέστερα συνδεμένη με αυτήν την αρχή, άλλα στεροειδή μπορούν να γεμίσουν το ρόλο επίσης. Παραδείγματος χάριν, ένα από τα απόλυτα καλύτερα ολόγυρα στεροειδή για οποιοδήποτε σκοπό είναι αυτό της τεστοστερόνης μιλούσε για την τεστοστερόνη σχεδόν οποιασδήποτε μορφής, δηλ. Enanthate, Cypionate, Propionate, sustanon-250 κ.λπ. Με τα αυξανόμενα επίπεδα τεστοστερόνης και την επαρκείς διατροφή και την άσκηση μπορούμε εύκολα να καψουμε περισσότερο λίπος από ειδάλλως.

 

Κοινά μπερδεμένα παχιά στεροειδή απώλειας:


Όπως μπορείτε ή δεν να γνωρίσετε, η απόδοση που ενισχύει τον κόσμο είναι πλήρης πολλών στοιχείων που δεν είναι στην πραγματικότητα αναβολικά αρρενογόνα στεροειδή πολλά από αυτά τα στοιχεία ανήκουν σε έναν πλήθο των διαφορετικών κατηγοριών. Από αυτούς συνήθως τα στοιχεία αυτό που στέκεται μόνο ως ηγέτης του πακέτου όχι μόνο από τη λανθασμένη ταυτότητα αλλά στη δυνατότητά του να καψει το λίπος είναι επίσης αυτό της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης (HGH.) HGH ανήκει σε μια κατηγορία ορμονών γνωστή ως ορμόνες πεπτιδίων αυτά δεν είναι στεροειδή. Ενώ όχι ένα στεροειδές, HGH παρέχει τις καλύτερες παχιές ιδιότητες μείωσης από σχεδόν οποιαδήποτε άλληδήποτε απόδοση που ενισχύει το φάρμακο μπορούμε να αναφέρουμε. Για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό η χρήση θα πρέπει να είναι μακριά εκτεταμένη αλλά τα αποτελέσματα μπορούν να είναι αποτελεσματικότερα και μακράς διαρκείας εάν η διάρκεια της χρήσης είναι επαρκής κανονικά μόνο μια χαμηλή δόση απαιτείται για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό. Πέρα από HGH πολλά συχνά επονομαζόμενα παχιά στεροειδή απώλειας που δεν είναι στεροειδή περιλαμβάνουν καθόλου:

  • Clenbuterol
  • Cytomel (τ-3)
  • Albuterol
  • Εφεδρίνη

 

Χρισημοποίηση των παχιών στεροειδών απώλειας:


Ένα κοινό λάθος σχετικά με τα παχιά στεροειδή απώλειας και τα στεροειδή γενικά για εκείνο το θέμα είναι ότι εάν τα χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα θα συμβούν όλα μόνοι τους. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του γελοίου τρόπου σκέψης οφείλεται στον τρόπο in-which τα στεροειδή γίνονται αντιληπτά από το λαϊκό πολιτισμό σαν σκοτεινές ουσίες από ένα μυστικό έδαφος του κακού. Το γεγονός του θέματος είναι, εάν χρησιμοποιείτε τα παχιά στεροειδή απώλειας, εάν η διατροφή σας δεν είναι αυτή μιας ανεπάρκειας θερμίδας, σημαίνοντας εσείς καίει περισσότερες θερμίδες ανά ημέρα από κερδίζετε, κατόπιν δεν θα χάσετε το λίπος. Πρέπει ακόμα να κάνετε δίαιτα και να εκπαιδεύσετε/άσκηση τα στεροειδή μπορούν απλά να σας βοηθήσουν να καψετε περισσότερο λίπος από ειδάλλως, δεν είναι μαγικά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για στεροειδή για την παχιά απώλεια  1

 
Χρόνος μπαρ : 2020-03-30 15:44:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jackson

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)