Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

επιχείρηση Νέα
Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

Peptides VS HGH

Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

 

Το GHRPs είναι εντάξει για τους μικρούς, εύκολα εφικτούς στόχους αλλά εάν ο στόχος σας είναι αρκετά φιλόδοξος, hgh είναι καλύτερος. Επειδή στις υψηλές δόσεις, ghrps μπορεί σημαντικά να αυξήσει άλλες ορμόνες και αυτή είναι κακή.

 

_πεπτίδιο είμαι ένας καλός προσθήκη κύκλος, φύσημα, ή ακόμα και ένας κρουαζιέρα αλλά εσύ χρειάζομαι για σιγουριά εσύ είμαι παίρνω τι εσύ είμαι πληρώνω ξέν. Πολλοί χρόνοι εσείς καταλήγουν κάποια φτωχή ποιότητα shit ή την ουσία που μιμούνται τις παρενέργειες GHRPs αλλά δεν φέρνουν κανένα από τα οφέλη. Η έρευνα η πηγή σας και παίρνει την εισαγωγή στην πηγή. Ακόμα, ερευνήστε την πηγή σας εν τούτοις επειδή υπάρχουν πολλοί ανέντιμοι άνθρωποι που κοιτάζουν εκεί έξω για να κάνουν ένα γρήγορο buck σε ένα bodybuilder. Εδώ είστε επιλογές Ghrp-6, ghrp-2 και Ipamorelin. Τώρα, είναι όλοι πολύ παρόμοιοι στους τρόπους δράσης τους, λειτουργούν για να αυξήσουν τα επίπεδα του (GH) ορμονών αύξησης στο ανθρώπινο σώμα με την αύξηση της έκκρισης της ορμόνης Ghrelin. Σε ένα χιλιοστόγραμμο για τη βάση χιλιοστογράμμου είναι όλος αρκετά ο ίσος στη δυνατότητά τους να αυξήσουν τα επίπεδα της GH στο ανθρώπινο σώμα, με ghrp-2 όντας ελαφρώς αποδοτικότεροι.

 

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των 3 πεπτιδίων GHRP βάζουν στις παρενέργειές τους. Ghrp-6 αιτίες μια σημαντική αύξηση στην πείνα για πολλές, επομένως κάνοντας το το αγαθό για τους ανθρώπους που κοιτάζουν «στον όγκο» αλλά κανένας τόσο καλός για εκείνους που προσπαθούν να χάσει το λίπος. Ghrp-2 προτιμώνται συχνά για τους ανθρώπους που κάνουν δίαιτα δεδομένου ότι δεν υποκινούν την πείνα, εντούτοις αυξάνουν cortisol (μια ορμόνη πίεσης), την προλακτίνη (μια ορμόνη που μπορούν να μικρύνουν την κίνηση φύλων) και aldosterone (μια ορμόνη που προωθεί τη διατήρηση νερού) περισσότερο από ghrp-6 και Ipamorelin. Το Ipamorelin είναι παρόμοιο με ghrp-6 δεδομένου ότι προκαλεί μια αύξηση στην πείνα (αλλά δεν είναι τόσο δραματικό όπως ghrp-6). Εντούτοις, δεδομένου ότι δεν αυξάνει cortisol, την προλακτίνη ή aldosterone στις συνιστώμενες δόσεις είναι μια προτιμημένη επιλογή για εκείνους που είναι ευαίσθητοι σε αυτές τις ορμόνες.

 

Τώρα cortisol μπορεί να ελεγχθεί εύκολα σχετικά με ghrp-2 και ghrp-6 και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μερικά κέρδη με την προσθήκη 11-OXO (Andrenosterone). Είναι ένα μη-μεθυλιωμένο προφορικό στεροειδές που δίνει ισχυρό cortisol από τόσο ελάχιστα όσο 300mg και οι υψηλότερες δόσεις 900mg θα δώσουν πραγματικά την παχιά απώλεια και θα προσθέσουν ακόμη και τον αδύνατο μυ εκτός από το cortisol έλεγχο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH  1

 
Χρόνος μπαρ : 2020-03-30 15:45:35 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jackson

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)