Αρχική Σελίδα Προϊόνταασφαλή αναβολικά στεροειδή

Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone

Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone

Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone
Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone

Μεγάλες Εικόνας :  Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Holybiological
Πιστοποίηση: ISO9001, SGS
Αριθμό μοντέλου: CAS αριθ.: 965-93-5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσάντα φύλλων αλουμινίου 1kg/aluminum ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: μέσα στην πληρωμή 24 ωρών afte
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 400kg το μήνα

Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone

περιγραφή
Χρώμα: Άσπρος ή ανοικτό κίτρινο Καθαρότητας: 99%
Χρήση: Αρσενική αύξηση φύλων αποστολή: DHL, EMS, EUB, HKEMS και ούτω καθεξής
Υψηλό φως:

anabolic oral steroids

,

anabolic steroids safe

Λεπτομερής περιγραφή προϊόντων
Εμφάνιση: Άσπρη ή ανοικτό κίτρινο σκόνη Αγνότητα: 99%
MOQ: 10g Αποστολή: DHL, EMS, EUB, HKEMS και ούτω καθεξής
Όνομα προϊόντων: Μεθυλικό Trenbolone Πολιτική: Πολιτική Reshipping
Χρήση: Αρσενική αύξηση φύλων Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το Holybiological01@holybiological.com
 

 

Μυς που χτίζει τη στεροειδή σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης MethylTrenbolone/Metribolone

 

Περιγραφή:

 

Το Methyltrienolone το (MT) είναι ένα πολύ ισχυρό, εύλογα τοξικό, μη-αρωματίζοντας στεροειδές. Εντάξει. Παρατά πέρα από εκείνα τα τρία σημεία πάλι. Καταρχάς, η ΑΜ είναι ισχυρή. Δεσμεύει τόσο έντονα στο AR (δέκτης ανδρόγυνων) ότι χρησιμοποιείται συχνά στις μελέτες για άλλα ανδρόγυνα για να μετρηθεί πόσο έντονα δεσμεύουν. Με άλλα λόγια, αυτή η ουσία δεσμεύει επάνω στο δέκτη του AR τόσο έντονα ότι είναι λίγο πολύ η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για εκείνη την ποιότητα. Εάν έχετε διαβάσει το σχεδιάγραμμά μου στο οξικό άλας το (TA) Trenbolone, η σημείωση θέλησής σας ότι είπα το TA είναι το πιό ισχυρό εκχύσιμο όπλο στο οπλοστάσιό μας σε σχέση με τη δυνατότητα να δεσμεύσει στο δέκτη ανδρόγυνων. Αυτό είναι ακόμα αληθινό, επειδή αυτή η ιδιαίτερη ένωση δεν είναι στο οπλοστάσιό μας, και μη εκχύσιμο… του του απλά η προφορική έκδοση του TA (δηλ. είναι Trenbolone που έχει υποβληθεί στην τροποποίηση για να γίνει προφορικά ενεργό, μέσω της προσθήκης μιας ομάδας 17 alph-μεθύλιο). Τόσο γιατί είναι σημαντικό ότι αυτή η ουσία δεσμεύει τόσο στενά στο AR; Καλά, οι δέκτες ανδρόγυνων βρίσκονται και στα παχιά κύτταρα καθώς επίσης και στα κύτταρα μυών ενεργούν στο AR στα κύτταρα μυών για να προωθήσουν την αύξηση, και στα παχιά κύτταρα για να έχουν επιπτώσεις στο παχύ κάψιμο. Όσο ισχυρότερο το ανδρόγυνο δεσμεύει στο A.R, τόσο υψηλότερη η lipolytic (λίπος που καίει) επίδραση στο λιπαρό (παχύ) ιστό. Δυστυχώς, εκείνη η ισχυρή σύνδεση επίσης αυτόματα δεν σημαίνει ότι θα αποσπάσει την ισχυρότερη πιθανή αναβολική απάντηση, ούτε ότι ο πιό αδύνατος δεσμεύει θα αποσπάσει μια αδύνατη αναβολική απάντηση. Το Anadrol (oxymetholone) έχει τον πιό αδύνατο να δεσμεύσει στο AR πιθανό (πάρα πολύ χαμηλός για να μετρηθεί), και παράγει μια βαθιά αναβολική απάντηση, παραδείγματος χάριν. Το Dianabol είναι simarly χαμηλό, και παράγει μια πολύ καλή αναβολική απάντηση. Τα ARS βρίσκονται και στον ιστό μυών καθώς επίσης και στο λιπαρό ιστό. Όταν οι μυ'ες AR υποκινούνται, μπορεί να προκαλέσει την υπερτροφία. Όταν οι λιπαροί ιστοί AR υποκινούνται, μέσω των διάφορων σχετικών μηχανισμών, το λίπος χάνεται. Αυτό είναι μια ακαθάριστη υπεραπλοποίηση. Οποιοσδήποτε. Όλοι πρέπει να ξέρουμε ότι είναι ότι όταν έχετε ένα στεροειδές που δεσμεύει στο AR, αυτό χτίζει το μυ και καίει το λίπος. Και ένα στεροειδές που δεσμεύει πολύ στενά στο AR θα υποκινήσει πολλή σύνθεση μυών και θα καψει πολύ λίπος.

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

  1. Methyltrienolone
  2. Συνώνυμα: Metribolone Methyltrenbolone
  3. CAS: 965-93-5
  4. MF: C19H24O2
  5. MW: 284.39
  6. Δοκιμή: 98% λεπτό.
  7. Παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο.
  8. Χαρακτήρας: Λευκό στην ανοικτό κίτρινο κρυστάλλινη σκόνη.
  9. Χρήση: Ένα αναβολικό στεροειδές. φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin

 

 

 

 

Προδιαγραφές:

 

Δοκιμή

Πρότυπα ανάλυσης

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Ανοικτό κίτρινο σκόνη

Ανοικτό κίτρινο σκόνη

Συγκεκριμένη περιστροφή

≤-58°

Πέρασμα

Σημείο τήξης

163-172℃

164~170℃

Απώλεια στην ξήρανση

≤0.5%

0,32%

Δοκιμή

≥97.0%

98.52%

Συμπέρασμα

Να είστε προσαρμόζεται με στα επιχειρηματικά πρότυπα

 

Εφαρμογές:
 
Το Methyltrienolone το (MT) είναι ένα πολύ ισχυρό, εύλογα τοξικό, μη-αρωματίζοντας στεροειδές. Εντάξει. Παρατά πέρα από εκείνα τα τρία σημεία πάλι. Καταρχάς, η ΑΜ είναι ισχυρή. Δεσμεύει τόσο έντονα στο AR (δέκτης ανδρόγυνων) ότι χρησιμοποιείται συχνά στις μελέτες για άλλα ανδρόγυνα για να μετρηθεί πόσο έντονα δεσμεύουν. Με άλλα λόγια, αυτή η ουσία δεσμεύει επάνω στο δέκτη του AR τόσο έντονα ότι είναι λίγο πολύ η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για εκείνη την ποιότητα. Εάν έχετε διαβάσει το σχεδιάγραμμά μου στο οξικό άλας το (TA) Trenbolone, η σημείωση θέλησής σας ότι είπα το TA είναι το πιό ισχυρό εκχύσιμο όπλο στο οπλοστάσιό μας σε σχέση με τη δυνατότητα να δεσμεύσει στο δέκτη ανδρόγυνων. Αυτό είναι ακόμα αληθινό, επειδή αυτή η ιδιαίτερη ένωση δεν είναι στο οπλοστάσιό μας, και μη εκχύσιμο… του του απλά η προφορική έκδοση του TA (δηλ. είναι Trenbolone που έχει υποβληθεί στην τροποποίηση για να γίνει προφορικά ενεργό, μέσω της προσθήκης μιας ομάδας 17 alph-μεθύλιο).
 
Το Methyltrienolone είναι μια στεροειδής ένωση που είναι συνήθως μη διαθέσιμη στο Μαύρο αγοράς ή ειδάλλως. Ο λόγος για το σκοτάδι του είναι επειδή είναι τόσο ιδιαίτερα τοξικός στο συκώτι που ακόμη και δόσεις τόσο λίγων όπως 2 mgs εβδομαδιαίως έχουν προκαλέσει τον ίκτερο του συκωτιού. Εκτός από την τοξικότητά του στο συκώτι, θα προκαλέσει επίσης τη σεξουαλική δυσλειτουργία και μπορεί να προκαλέσει άλλες ενώσεις που συσσωρεύεται με για να υπερβάλει τα αποτελέσματα του οιστρογόνου στο σώμα. Αν και αυτή η ένωση είναι προφανώς επικίνδυνη και μην συστημένη προς χρήση από οποιο δήποτε που εκτιμεί την υγεία τους, αξίζει ότι οι μυς-χτίζοντας και παχύς-καίγοντας ιδιότητές της είναι στην ισοτιμία με τα υψηλός-εκτιμημένα στεροειδή διαθέσιμα σήμερα.

 

Συσκευασία & παράδοση:
 
Έχουμε το ικανοποιητικό απόθεμα και μπορούμε παράδοση αμέσως στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή. Ο περίπλοκος και επαγγελματικός λογιστικός πράκτορας θα συντονίσει με μας για να παρέχει στους πελάτες μας τη γρήγορη παράδοση και να εξασφαλίσει τη ναυτιλία. Έχουμε επίσης την καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα. 10 γραμμάρια στις σκόνες 100kg θα σταλούν κάποτε στον προορισμό σας με τους μοναδικούς τρόπους. Θα τακτοποιηθεί στη γρήγορη και διακριτική αποστολή για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυάται. Συγχρόνως, οι εικόνες συσκευασίας και ο κώδικας στερέωσης θα παρασχεθούν μέσα σε 12 ώρες μετά από να λάβουν την πληρωμή. Οι ενημερωμένες πληροφορίες καταδίωξης θα παρασχεθούν κάθε δεύτερη μέρα. Δίνουμε πολλή προσοχή στην υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν αμέσως.

 

Κίτρινη σκόνη στεροειδών κύκλων συσσώρευσης Methyltrienolone 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cathy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)